2024. április 30. - Katalin, Kitti

Fásy hadat üzent

Kitört a Fásy háború! Verebes István nekitámadt a Fásy családnak, mert a művész szerint Zsülike tehetségtelen és az általa előadott szám egyszerűen katasztrofális.
2010. szeptember 13. hétfő 10:34 - HírExtra
A Fásy család büszkesége, Zsülike egy vidéki hotelról szóló dalt adott elő, amikor a Mikroszkóp Színpad igazgatójánál elszakadt a cérna. „Na jó, de hát azért mindennek legyen egy határa. Zsülike reklámdalt énekel egy hotelről. Annak az apának, aki ezt meri művelni a kölkével, büntetésül egész életében, a nap 24 órájában Bunyós Pityu dalait kell a fülébe harsogni, hogy belegebedjen. Az az apa, aki a kislányát így öltözteti föl, ne csodálkozzon, ha később.... És azt már le se írom, mire számíthat! (...)" – fejtegette véleményét az interneten Verebes.

A direktor a Blikknek elmondta, hogy a végletekig kitart az interneten leírt álláspontja mellett, miszerint embertelen bűn, amit ezzel a szegény kislánnyal művelnek. Fásyék a saját, piti játszadozásukra használják fel Zsülit. A sztár szerint ez már gyámügyi kérdés, hiszen gusztustalan, hogy reklámfogást csinálnak a saját gyerekükből. A direktor szerint ez tarthatatlan, és egyben ízléstelen, arról nem is beszélve, hogy jövőbelátó szakmabeli lévén már előre vizionalizálta a fiatal énekes palánta siralmas jövőjét.

Fásy először köpni nyelni nem tudott az igazgató támadására, majd később mint egy feltüzelt tigris, nekirohant az ellenfelének és a legsúlyosabb szitokhalmazzal illette.

„Nem elegáns, és nem nagy intelligenciaszintre vall, ha valaki egy 12 éves kislányt támad. Ne képzelje magáról, hogy olyan szintű színész, mint például Sas József, Heller Tomi, Beregi Péter vagy Bajor Imre. „

Fásy szerint Verebes olyan műsorokkal behörögte magát a köztudatba, mint a Gyárfás Tamás nevével fémjelzett Nap-kelte. A mulatókirály ehhez utólag is gratulál, ennek ellenére a jövőre vonatkozó jó tanácsa az volt, hogy az igazgatói széket könnyebb megszerezni, mint megtartani. A haknisztár hadat üzent a Mikroszkópos sztárnak, miszerint akkor legyen nagy a szája, ha majd egyenrangúak lesznek és a Verebes név ugyanannyi nézőt vonz a televíziók elé, mint a Fásy név. Mindaddig, amíg ez nem valósul meg, legyen önkritikus és visszafogott! Fásy szerint tarthatatlan, hogy a hanyatló sztár derékbe töri a 12 éves kislány karrierjét.

Fásy, lánya öltözködését is vérmesen kivédte:

„Az öltözködésről annyit, hogy az igazgató már öreg ember, és nem ismeri a mai divatot. Zsülike saját maga állítja össze a ruháit. Én megértem, hogy lekerült a képernyőről, és ezért a sikeres embereket irigyli. Talán savanyú a szőlő?”

Fásy szerint, a szórakoztatóiparban dolgozók mind bohócok, akik a közönség szeretetéhségét próbálják csillapítani. A sztár szerint ezek a művészek a rajongók pozitív energiáiból és véleményéből élnek, így nem szokás minden ok nélkül nekitámadni a szakmabeli kollégáknak. Ráadásul az esetet súlyosbítja, hogy a Nap-keltés ikon Fásy egyetlen kincsére, a lányára támadt rá. A bulisztár szerint a direktor az adófizetők vérét szipolyozza, míg ő 10 évvel ezelőtt önerőből hozta létre a híres mulatóbirodalmát. Így közel sem egyenrangú felek ahhoz, hogy ilyen kaliberű orvtámadást eltűrjön egy kritikus öreg embertől!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását