2024. május 5. - Györgyi

Újabb villát vásároltak Pitték

Az Angelina Jolie és Brad Pitt házaspár még A turista című film forgatásán szeretett bele az Észak-Olaszországban található Valpolicella vidékébe, ezért aztán azonnal vettek is egy 1600 négyzetméteres telket.
2010. szeptember 10. péntek 07:50 - HírExtra
Nem ez az első otthona a párnak Olaszországban, hiszen a napokban vásárolt 1600 négyzetméteres, 15 hálószobás, 7 fürdőszobás villa már a harmadik otthonuk a Csizmán.
A legújabb szerzeményhez két medence, konditerem, jakuzzi és saját moziterem is tartozik, továbbá hatalmas saját szőlő és lovarda is helyet kapott a birtokhoz tartozó hatalmas földterületen.

A beruházás potom negyven millió dollárt, azaz közel tízmilliárd forintot kóstált a házaspár költségvetéséből. Angelina vágyainak kielégítése viszont férjének ennyit mindenképpen megért.

Ezek után az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy hazánkban is otthonra lelnek, hiszen Jolie novembertől három hónapig Magyarországon forgat. Családja pedig követi a színésznőt. A Bors információi szerint a házaspár hat gyermekével együtt Budán bérel majd egy villát, melyet Angeina az augusztusi terepszemléje alkalmából már előre feltérképezett.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását