2024. március 29. - Auguszta

Rice szerződése ugrott a Jaguárnál

Felbontotta szponzori szerződését a Jaguar luxusautó-márka Stephanie Rice-szal, mert az ausztrálok háromszoros olimpiai úszóbajnoka homofób káromkodással nyugtázta Twitterén az ausztrál rögbicsapat győzelmét.
2010. szeptember 7. kedd 20:47 - HírExtra
Rice a melegeket durván gyalázó kitétellel a Wallabies ausztrál rögbicsapat nehezen megszerzett győzelmét ünnepelte a dél-afrikai Springboks ellen. A 22 esztendős bajnoknő később visszavonta az üzenetet, és bocsánatot kért.

"Írtam egy üzenetet a Twitteren szombat este a pillanat hevében. Senkit sem akartam megbántani és bocsánatot kérek" - írta egy blogban a honlapján.

Kevin Goult, a Jaguár ausztráliai vezérigazgatója azonban hétfői közleményében bejelentette, hogy a cég szerződést bontott Rice-szal, aki az év elejétől töltötte be a luxusmárka nagykövetének szerepét.
Az ausztrál média szerint az úszónő valószínűleg a százezer ausztrál dollárt érő legújabb Jaguár-modellt is elveszíti, ami a szerződésével együtt hullott az ölébe.

A 2008-as pekingi olimpián két egyéni és egy csapatérmet szerző Rice jelenleg vállműtéte után lábadozik, és ezért az októberi indiai Nemzetközösségi Játékokon való részvételét is le kellett mondania.

Rice-nek egyéb szponzori szerződései is vannak - egy fehérnemű- és egy úszódresszmárkával, valamint egy telekommunikációs céggel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását