2024. április 18. - Andrea, Ilma

VEKE: több BKV-buszt kellett kivonni a forgalomból

Legalább öt BKV-buszt kivont a forgalomból a Nemzeti Közlekedési Hatóság csütörtökön - közölte Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Egyesület (VEKE) szóvivője az egyesület információira hivatkozva az MTI-vel.
2010. augusztus 19. csütörtök 20:37 - HírExtra
A budai oldalon folytatott ellenőrzések során a forgalomból kivont járművek többsége midibusz - mondta Vitézy Dávid.

A BKV egyelőre nem tudott tájékoztatást adni az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2010. augusztus 21. 15:21
Érik a Széles Gábor nagy kifizetése. Székesfehérváron már ugrásra készen a midibuszok. Csak nagyon megüti a bokáját Gabika ha azt hiszi, hogy a BKV-sok átmennek hozzá ha továbbra is fekete pénzzel szúrja ki a szemüket. A VT Transman egy maszek cég aki állami közszolgálati vonalakon jár. Közel 400.-Ft/km-es áron. Ez egy kicsit durva. Ennyi pénzért bárki bevállalná ezeket a vonalakat. Főleg úgy, hogy napi 200-250 km megy egy busz. Lehet számolni. Kedves fityesz őrültek jó lenne ha végre az el nem számoltató Tarlós helyett egy olyan emberre szavaznátok főpolgármesternek aki nem áll semmilyen más párt befolyása és főleg mutyipénze árnyékában. Ajánlom Staudt Gábort. Sem ő, sem pedig a Jobbik nem áll semmilyen érdek vagy pénzügyi befolyásoltság alatt. Így ő lehet egy személyben aki valóban elszámoltatja a régi rendszerben két kézzel tolvajkodókat, illetve nem kell neki kifizetnie semmilyen gumigerincű "üzletembert". Lásd: Széles mosolyú Gábort.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását