2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vörös Gyula a Jobbik jelöltje Győrött

Vörös Gyula gépgyártó technológus, vállalkozó személyében önálló polgármesterjelöltet kíván állítani Győrben a Jobbik - hangzott el a helyi szervezet hétfői sajtótájékoztatóján.
2010. augusztus 16. hétfő 19:56 - HírExtra
Hofbauer Sándor városi elnök az MTI-nek úgy fogalmazott, "figyelembe véve a realitásokat, szeretnénk a legerősebb ellenzéki pártként szerepelni” a megyeszékhelyen, azaz elhozni a kompenzációs mandátumok többsége mellett néhány egyéni mandátumot is. Különösen jó eredményre számítanak Győrszentivánon, valamint Sziget városrészben (ahol ő indul) és Ménfőcsanakon - mondta.

Magyar Zoltán parlamenti képviselő, megyei Jobbik-elnök a győri városháza előtt tartott sajtótájékoztatón arról beszélt: a közgyűlésbe bejutva jelöltjeik "megfelelő kontrollt tudnak képezni” a hatalom felett, képesek lesznek napvilágra hozni a korrupciós ügyeket, valamint napirendre tudnak tűzni olyan, a lakosság számára fontos kérdéseket, mint a fűtés olcsóbbá tételét szolgáló geotermikus energia ügye. Vörös Gyula polgármesterjelölt az eseményen arról beszélt, hogy a Jobbik országgyűlési választási programja "kiállta az idők próbáját, hiszen sok esetben a kormánypártok is ebből merítettek”.

Szavai szerint a Jobbik az egyetlen olyan párt, amely a "teljhatalommal rendelkező” kormányoldalra kontrollt képes gyakorolni. Az eseményen mutatták be a párt önkormányzati választási programját, amelyben szerepel a közbiztonság javítása (benne városőrség szervezése), a közigazgatás olcsóbbá, hatékonyabbá tétele, a szociális rendszer átalakítása (ezen belül a "segélyért munka” bevezetése), a tömegközlekedés optimalizálása (ennek részeként a helyieknek ingyenes parkolás a most fizetős belvárosban).

Helyet kapott a koncepcióban a közterek rendezettebbé, tisztábbá tétele, "az oktatás, a kultúra és a sport támogatása nemzeti értékeink mentén”, a lokálpatrióta gazdaságpolitika, valamint a lakosság kampányidőszakon kívüli folyamatos és pontos tájékoztatása is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását