2024. június 15. - Jolán, Vid

Berlusconi bajban?

Az elmúlt években a pikáns partik és extrém fotók miatt a pletykalapok címoldalára került Villa Certosáért 450 millió eurót (218 milliárd forintot) kér az olasz kormányfő.
2010. július 29. csütörtök 19:57 - HírExtra
Az Il Sole 24 Ore című olasz gazdasági lap szerint a horribilis összeg ellenére is jópár érdeklődő van: két orosz mágnás, két arab herceg és egy londoni vállalkozó is jelezte vásárlási szándékát.
A Porto Rotondo nevű jónevű fürdőváros közelében lévő villához nyolcvan hektáros, egzotikus növényekkel rendelkező park tartozik - a növényeket maga Berlusconi ápolja. A birtokon két tó, egy mesterséges vulkán és egy amfiteátrum is található.

A 2500 négyzetméteres Villa Certosa 1988 óta Berlusconi nyári rezidenciája. Az olasz elnök gyakran hívott ide vendégségbe kormányfőket és miniszterelnököket. 2003-ban itt vendégeskedett Vlagyimir Putyin orosz elnök, 2005-ben Tony Blair akkori brit miniszterelnök érkezett a villába. 2008 augusztusában Mirek Topolanek akkori cseh miniszterelnök töltött el a birtokon néhány napot - a fotósok anyaszült meztelenül kapták lencsevégre a villában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását