2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Aki személyesen is vállalja Schmittet

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a keddi államfőválasztáson Schmitt Pálra fog szavazni, és reméli, hogy az első forduló után megszülethet az eredmény, amely szerint Schmitt Pál lesz a köztársasági elnök.
2010. június 24. csütörtök 20:31 - HírExtra
Lázár János a Fidesz-KDNP-frakciószövetség csütörtöki ülése után, amelyen meghallgatták Schmitt Pál elképzeléseit az elnöki szerepről, újságírókkal közölte: 60 képviselő aláírásával hivatalosan is a házelnököt jelölik államfőnek. Hozzátette: remélik, hogy a következő években az egész nemzetért küzdeni fog és képviselni fogja az egész országot.


Fotó: Fejér Bálint

Schmitt Pál annyit mondott: a frakcióülésen könnyű dolga volt, mert olyan embereknek tartott előadást, akikkel kevés szóból is értik egymást. De - fűzte hozzá - nem állok meg, azt szeretném, ha a parlament minden képviselője megismerné terveimet, gondolataimat az elnöki munkáról, annak stílusáról, az elnöki berendezkedésről. Ennek kapcsán leszögezte: hétfőn eleget tesz az MSZP- és az LMP- frakció meghívásának.

Lázár János elmondta még, ha Schmitt Pál lesz a köztársasági elnök, akkor olyan államfő lehet, aki az "emberek embere" lesz. Úgy fogalmazott: "remélem, hogy minden magyar honfitársam, függetlenül attól, hogy melyik politikai pártra adta tavasszal a szavazatát, számíthat rá".

A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarországnak szüksége van egy olyan emberre, akire számíthatnak, aki velük van, és nem ellenük, aki a sok politikai hazugság közepette számukra segítséget és biztonságot garantál.

"Egy ilyen elnök reményében fogom, reményeim szerint minél több képviselőtársammal együtt támogatni Schmitt Pált abban, hogy államfő lehessen" - szögezte le Lázár János.
Forrás: MTI/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását