2024. április 25. - Márk

Szex az iskolabuszon

Ki ne ismerné az öregecske, sárga járműveket, amelyek reggelente összeszedik a megállóban álldogáló kertvárosi csemetéket? Ugyanakkor az iskolabusz, mint olyan, mifelénk ismeretlen intézmény. Hál' istennek?
2010. június 21. hétfő 08:46 - HírExtra
Borzalmasan viselkednek a gyerekek az ausztrál iskolabuszokon. Az egyik sofőr most vállalta, hogy a nyilvánosság elé áll és hangot ad aggodalmának a jövő nemzedékét illetően.

Graham King 40 éve buszsofőr és ugyansok mindent látott már, de ezek között ajelek szerint nagyon sok olyan is volt, amit nem feltétlenül szívesen sasolt volna. Az Ipswichben dolgozó férfi elmondása szerint szinte mindennapos, hogy marihuánás cigit és használt óvszert talál a buszon.

Jó tudni: nem Kind az egyetlen, aki ezt állítja, de ő az, aki vállalta is arccal és névvel. Más sofőrök szócsöveként is kifejezte aggodalmát a jövő nemzedékét illetően, már, ami az ausztrál gyerekek viselkedését illeti.

"Mi felelünk a gyerekek biztonságáért, hogy épségben hazaérjenek, ők meg egyfolytában elvonják a figyelmünket" – panaszolta King, aki tavaly egyszer már az ausztrál címlapokra került , mégpedig azzal, hogy elvesztette a türelmét a gyerekek rossz magatartása miatt és egy rendőrőrsnél egyszerűen le parancsolta őket a buszáról...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását