2024. március 29. - Auguszta

Indiana Johns és a 007-es együtt forgat?

Titkos ügynök és kalandor régész együtt egy „ütős” filmben? Igazi műfaj kavalkádra számíthatunk jövőre, ugyanis a Vasember mozikat rendező Jon Favreau Harrison Fordot és Daniel Craiget ereszti össze új szélesvásznújában.
2010. június 21. hétfő 10:06 - Tóth Szilvia
Észvesztően izgalmas egyvelegnek néznek elébe a műfajok keveredéséért rajongó nézők! Sci-fi-t, westernt, fantasy, háborús és akciófilmet ötvöz legújabb produkcióban a két részt megért Vasembert dirigáló Jon Favreau rendező. Ráadásul a szereposztásához olyan színészeket választott, akik két különböző, ám egy ponton szorosan összekapcsolódó műfajban már megismerhetett a nagyérdemű.

Harrison Ford négy alkalommal öltötte magára a régészprofesszor Indiana Jones praktikus kalandorszerelését, míg Daniel Craig a legutóbbi két James Bond-moziban, a Casino Royale-ban és A Quantum csendjében keménykedett a legendás 007-es szerepében.

A műfajütköztetésnek azért megvan az a veszélye, hogy a végső elegy inkább ijesztő vagy érdektelen, mint vonzó eredményt produkál majd. A készítőknek van még ideje alakítani, formálni a végeredményen, hiszen a szóban forgó film, a Cowboys & Aliens (vagyis: Cowboyok és Idegenek) csak jövő nyáron érkezik a mozikba.

Aki szereti ha valami nem egyértelmű, kicsit szélsőséges, ennek fejében pedig még izgalmas is, azoknak érdemes már most a jegy megváltásán gondolkodni.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását