2024. március 29. - Auguszta

Gázolás miatt késnek a vonatok

Körülbelül 10-15 perces késések lehetnek a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, miután Győrszentiván és Nagyszentjános között az Intercity elgázolt egy embert - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.
2010. június 13. vasárnap 09:40 - HírExtra
A tájékoztatás szerint a baleset vasárnap reggel háromnegyed hétkor történt Győrszentiván és Nagyszentjános között, a Budapestről Szombathelyre, illetve Sopronba tartó Savaria-Ciklámen Intercity egy ismeretlen személyt gázolt el.

A balesetben érintett szerelvény a helyszínen vesztegel, ugyanazon a vágányon szünetel a vonatforgalom is.

A rendőrségi helyszínelés végéig, várhatóan fél tízig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal érintett szakaszán a személyszállító vonatok - a biztonsági előírások betartásával - egy vágányon közlekedhetnek, körülbelül 10-15 perces késések kialakulhatnak.

A Mávinform emlékeztetett rá: ezen a vonalon éppen Győrszentiván és Nagyszentjános, illetve Komárom és Almásfüzitő között is érvényben van még az árvíz miatti sebességcsökkentés, ez is okoz néhány perces késéseket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását