2024. április 19. - Emma

Megdolgoztatják Molnár Anikót

A Nagy Ő már csak szerény álmokat dédelget: egy vidéki szórakozóhelyen lesz pultos. Molnár Anikó a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban mesélt gondolatairól, s arról, hogy munkahelyet talált magának.
2010. május 7. péntek 13:09 - HírExtra
Nem sokkal több, mint hét évvel ezelőtt még arról mesélt az akkor még fiatal pomázi lány, hogy orvosnak készül. Molnár Anikót azonban úgy látszik máshová repítette a sors : a show-táncos, Angelo párjaként pucéran fellépéseket vállalt, anno még Angliában is keresgélt munkát, de csak pótmamaként, vagy hajmosólányként tudott volna elhelyezkedni.

A Nagy Ő legutóbb osztóként dolgozott egy pókerklubban. Munkaadója korábban azt nyilatkozta, hogy Amerikai pihenő-túrája után visszavárja a szőkeséget dolgozni,de hiába,mert Anikó sorsának gépe, nem ezt dobta. Amint hazaérkezett, Anikóhoz hasonlatosan szintén ismert, Kolombusz Kristóf által felfedezett Amerikából, a Frizbiben mesélt a terveiről.

"A pókerklubba már nem szándékozok visszamenni, munkát kerestem, és találtam magamnak, rendes, tisztességes állást – mesélte Anikó. – Egy vidéki diszkóban leszek pultos, nagyjából ugyanúgy, ahogy Csollány Szilveszter. Nincs nekem gondom a munkával. Ha kell, száz poharat is elmosok gond nélkül – majd hozzáfűzte, hogy a szegedi diszkóban heti két nap munkával ugyanannyi pénzt kap majd, mint osztóként a fővárosban.
Anikó vajon ruhában fog dolgozni, vagy anélkül?

Molnár Anikó más álmokat is szövöget : kutyaoktató szeretne lenni, hogy minél több időt töltsön majd vakációja alatt az ebekkel.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

githaj
2010. május 7. 15:58
lökött egy nő, de nő?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását