2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bokros fejre állt

Napokkal a választások után Orbán Viktor kampányáról már mosolyalbumot lapozhatunk, de egyesek nem ennyire szerencsések: Bokros Lajos választási teljesítményének mementójaként egy fejre állt óriásplakát árválkodik a Rákos-patak partján.
2010. április 30. péntek 14:02 - HírExtra
Biciklizés közben figyelt fel a HírExtra munkatársa a Rákos-patak partján álló óriásplakátra. A karizmatikus politikus portréja a választási kampány hevében annyira beleégett a politika iránt amúgy nem érdeklődő újságíró elméjébe, hogy kezdetben fel sem tűnt az, ami nyilvánvaló: a választási hirdetést szisztematikusan, tökéletes ragasztási és illesztési technikával, fejjel lefelé helyezték ki.

A "csak az ország" szlogenje így pillanatok alatt új értelmet nyert, mert visszafele volt könnyebb elolvasni: "gázsro za kasc". Ebben persze semmi mögöttes tartalom nincsen, annak viszont kifejezetten örült a HírExtra élmunkása, hogy végre nem lefele konyul Bokros Lajos bajusza.

A plakátragasztók csínytevése azonban nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Dávid Ibolya maradék haja például biztosan égnek állt volna, ha szerkesztőségünk hamarabb tudósítja az esetről a nagyérdeműt.

Ma (2010. április 30.) azonban sem MDF, sem Dávid Ibolya nem "létezik", Bokros meg a feje tetején áll, így bevallottan nem keresgéltünk nyilatkozót az ügyben.

Megszólaltattuk az óriásplakát felületét forgalmazó társaság vezetőjét. Azt kérdeztük, hogyan történhetett meg ez a példátlan eset, felelősségre vontak e valakit az ügy kapcsán. A kellemesen mélyhangú úriember elmondta:" Ez engem nem érdekel, mert én felépítem a táblát, majd eladom ügynökségeknek a felületet". Szerettük volna megkérdezni az illetékes ügynökséget a csínytevésről, de sokat sejtető hangszínen elmondott "ne kérdezze uram, majd le lesz takarva" mondatrész után már nem is érdekelt minket a reklámvilág egy kicsit se.

Alanyunktól megtudtuk továbbá, hogy: "én is szeretem a Lajost", majd megsúgta, hogy kire adta le a szavazatát, de ezen kívül szóba került az is, hogy miért ment az MDF a lecsóba ("A Hitgyüli kifarolt mögüle") és kik ülnek ezentúl majd a mercikben (kettőt találhatnak…)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

fox70
2010. május 1. 08:24
így kellett volna ezt a szart élőben felakasztani....
helix
2010. április 30. 14:27
Bokrosnak nem kellett volna lejáratni a magát, egy ilyen párttal, mint az mdf!

Kíváncsi vagyok mikor kopogtat az mszp ajtaján!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását