2024. május 18. - Erik, Alexandra

Lendvai még nem mondta ki, hogy lemond

Lendvai Ildikó pártelnök elhárította a lemondását firtató újságírói kérdést, amikor megérkezett az MSZP fővárosi székházába vasárnap délután, de az MTI úgy tudja, ezt még az este folyamán bejelenti.
2010. április 25. vasárnap 19:24 - HírExtra
Az MSZP-nek a parlamenti választások második fordulójának napján is a Jókai utcai székházában van a választási központja, ahová több vezető politikus is megérkezett este 7 óráig, köztük Mesterházy Attila listavezető, Lamperth Mónika és Szekeres Imre elnökhelyettesek, Puch László pártigazgató, Hiller István oktatási miniszter és Kovács László volt uniós biztos.

A Jókai utca MSZP-székház előtti szakaszát a rendőrség lezárta, az újságírók többsége az utcán áll és várja a még érkező politikusokat.

A székházban vendégek nem nagyon vannak, a sör - hasonlóan az első fordulóhoz - ingyenes.
Az MTI úgy tudja, a nap folyamán összeült az MSZP elnöksége, hogy megvitassa a második forduló után követendő forgatókönyvet, amelynek része lehet az is, hogy a pártelnökkel együtt az elnökség is felajánlja a lemondását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását