2024. április 27. - Zita

Fesztiváloznak a balatoni hegylevek

Több mint 100 borkülönlegesség, halászlé és koncertek várják a második Balatoni Borok Fesztiválja közönségét május első hétvégéjén Budapesten.
2010. április 25. vasárnap 11:10 - HírExtra
A gasztronómiai kínálatból elmaradhatatlan a balatoni ízek közül a halászlé, a különféle sajtok és pecsenyék. Az édesszájúak a nagymamák receptje szerint készült süteményeket is megkóstolhatják - közölte Szanyi Dorisz sajtóreferens az MTI-vel.

A zenei repertoárban jazz, népzene, világzene és etnofunk is található. Szombaton Bácsi Gyula és barátai, a Swing Manouche Project, a Tárkány Művek és a Kerekes Band, vasárnap a Gyárfás Kvartett, a Swing Manouche Project, a Fabula Rasa és Napra koncertje várja az érdeklődőket az Erzsébet téren.

A Balaton Borrégió borászai, valamint a balatoni bor ügye iránt elkötelezett személyek és szakmai szervezetek célja a térség borászatának minél szélesebb körű, hiteles képviselete, a régióhoz tartozó valamennyi borvidék sokszínű ízvilágának bemutatása, népszerűsítése.

Bővebb információt az érdeklődők a www.balatonborfeszt.hu oldalon olvashatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását