2024. április 29. - Péter

XIII. Kerület: több százan várnak még

Még mindig több százan állnak sorban a XIII. kerületi Kassák Lajos Gimnázium egyik termében lévő 48-as szavazókör előtt vasárnap este 8.30-kor - jelentette az MTI helyszíni tudósítója.
2010. április 11. vasárnap 21:10 - HírExtra
Ez egyike azoknak a szavazóköröknek, amelyekben a lakóhelyüktől távol, igazolással szavazni akarók adhatták le voksukat.

A négyszintes épületben a sor egészen a negyedik szinten lévő könyvtárig ér. Az emberek a lépcsőn várakoznak arra, hogy végre sorra kerüljenek és szavazhassanak. A várakozók egy része beszélgetéssel, többen olvasással ütik el az időt.

A sorban állók közül többen is azt mondták az MTI tudósítójának, hogy már órák óta - van, aki 2-3 órája - áll sorba. Arról is beszámoltak, hogy napközben a sor az utcán, majd az iskola udvarán, s végül a sportpályán kígyózott.

A szavazókört egyébként 19 órakor bezárták, így már csak azok tartózkodnak az épületben, akik addig odaértek.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója látta, hogy valamivel 9 óra előtt az önkormányzat mikorobusszal odaérkezett munkatársai ásványvizet kezdenek osztani az embereknek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását