2024. május 20. - Bernát, Felícia

Vélemények a Mónika-show megszűnéséről

Egy szlovákiai fiatalember petíciót indított az internetet a kibeszélőshow megszűnése ellen. A szavazás először lefagyott, újraindítása után eddig ketten írták alá - írta a Bors.
2010. április 9. péntek 09:59 - Sarkadi-Nagy Márton
Egy komárnói eladó, Magyar Roland indította az interneten azt a petíciót, ami a Mónika-show megszüntetése ellen tiltakozik. Ötvenen írták alá, de egy hiba miatt újra kellett indítani: jelenleg kettő a tiltakozók száma - írta a Bors.

"Nagy sajnálattal vettem tudomásul, hogy egy kultuszműsor, amit ilyen nagy szeretet övez, megszűnhet. Szeretném, ha minél több ember aláírná a petíciót, és bebizonyítanánk, hogy Mónika volt, van, lesz. A kezdeményezés nemrég indult, szerintem napokon belül sokkal többen leszünk. Úgy érzem, hogy mind Mónikát, mind a műsorát nagyon sokan szeretik, tudom, ha összefogunk, el tudjuk érni a milliós álomhatárt" - mondta a 21 éves eladó.

""Örülünk annak, hogy Mónikának még mindig ilyen sok rajongója van" - kezdte Dobsi Adrienn, az RTL Klub megbízott sajtófőnöke. "A megszűnésről hozott döntés azonban most véglegesnek tűnik. A rajongókat természetesen igyekszünk kiszolgálni, május 15-ig az előre felvett új részeket láthatja a közönség, utána pedig ismétlésekkel örvendeztetjük meg a leghűségesebb nézőket. Arról, hogy visszatérhet-e Mónika egy megújult formában, a jövőben születhet döntés."
Forrás: Bors/hirextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kuti
2010. április 9. 13:57
A sok fogtlan büdös cigány,mosthol fog szerepelni jópénzért?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását