2023. február 7. - Tódor, Rómeó

Madonna lekörözte a Beatlest

Lekörözte a Beatles együttest Madonna, mint az évtized legtöbbet játszott előadója Nagy-Britanniában. 2000 óta egyetlen más énekes vagy együttes számait nem játszották oly gyakran a brit rádiókban, tévékben, klubokban, pubokban, mint az amerikai énekesnőét - közölte hétfőn a szerzői jogok tiszteletben tartásáért felelős PPL egy rádióállomás felkérésére végzett kutatása eredményeként.
2010. április 6. kedd 07:12 - HírExtra
A Beatles együttes került a lista második helyére, Robbie Williams a harmadik, a Queen együttes a negyedik és Williams korábbi zenekara, a Take That az ötödik.

Őket követi sorrendben: a Sugababes, Elton John, Elvis Presley, az Abba és a Coldplay. A Rolling Stones csak a tizenkilencedik.

Az amerikai énekesnő tavaly új válogatásalbumával, a Celebartion cíművel tizenegyedik alkalommal került a brit slágerlisták élére, és ezzel megismételte Elvis Presley eladási mutatóit. Az Official UK Charts Company, a heti listákat összeállító társaság adatai szerint addig Elvis Presley volt az egyetlen szóló énekes, akinek albuma tizenegy alkalommal szerepelt első helyen a brit slágerlistán. Az abszolút rekordot ebben a kategóriában azért a Beatles tartja, amely tizenötször állt az élen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását