2024. május 18. - Erik, Alexandra

Munkahelyi színesfém-tolvajok

Munkahelyi színesfém-tolvajokat értek tetten Móron; a három férfi beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.
2010. április 2. péntek 13:08 - HírExtra
Egy móri üzemben a cég belső biztonsági szervezetének feltűnt, hogy hiány mutatkozik a cég által feldolgozott színesfémek alapanyagaiban - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A biztonsági kamerafelvételek ellenőrzése, illetve a kiléptetések nyomon követése után a gyanú három férfira terelődött, akik, mint kiderült, szigorú "munkamegosztás" alapján tulajdonították el a színesfémeket - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

Egyikük összekészítette az anyagot, a másik kettő pedig a gyárból való kivitelt oldotta meg. A lopott színesfémet rejtő táska rendszerint a gyáron kívüli parkolóban cserélt gazdát.

A nyomozás elrendelését követően a móri rendőrök, valamint a belső biztonsági szolgálat összehangolt tevékenységének eredményeként, a parkolóban csütörtökön az éjszakai műszakváltás idején csaptak le a tolvajokra, akkor, amikor éppen gazdát cserélt a húsz kilogramm réz kábelsaruval megpakolt hátizsák.

Mivel a tolvajok kisbéri lakosok, az ottani rendőrség házkutatást tartott náluk, s további, feltehetően a hét elején eltulajdonított rézanyagokat foglalt le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását