2024. május 22. - Júlia, Rita

Brutális támadás érte Kiss Ernőt

Brutális támadás érte Kiss Ernőt azon az éjszakán, amikor vérző fejjel találtak rá egy fővárosi utcában - értesült a HavariaPress.
2010. március 31. szerda 12:18 - HírExtra
Mint emlékezetes, Kiss Ernő nyugalmazott rendőrkapitányra a múlt csütörtökön hajnalban, vérző fejjel, súlyos sérülésekkel találtak rá egy XII. kerületi utcában. A volt főrendőr tájékoztatása szerint előzőleg egy összejövetelről tartott hazafelé, amikor egy ismeretlen alak szó nélkül leütötte. Mint elmondta, tudomása szerint ügyében nem volt rendőrségi helyszínelés, illetve őt magát nem kérdezték meg arról, mi történt vele azon a hajnalon.

Közölte azt is: összefüggést lát megtámadása és aközött a fenyegető levél között, amit az ittas vezetés miatt indított büntetőpere kezdetén átadott a bírónak, és amelyben halálosan megfenyegették őt és ügyvédjét. A levélben egyebek közt azt írták a magukat ,,régi jó ismerőseiteknek" nevező fenyegetők, hogy ,,...véged lesz a díszes barátaiddal együtt, ...meg fogtok dögleni a köcsög ügyvédeitekkel együtt".

Kiss Ernő meggyőződése, hogy azon nyilatkozata óta ,,vadásznak rá", amelyet a Q8 olajtársaság gyanús magyarországi ügyei kapcsán tett. Ebben egyebek közt azt állította: a később rendészeti miniszterré kinevezett Draskovics Tibor ellen is folyt titkos nyomozás, amit Horn Gyula akkori miniszterelnök maga állíttatott le.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Krapek Eduárd
2010. március 31. 19:56
Ennek az embernek határtalan a fantáziája.
No, és akkor P(/S)intér Sándorunkkal mi van?
Lahó Szilárd
2010. március 31. 14:49
Hát kérem ezt a Kiss Ernőt még az ág is húzza,mikor kiderül az idült alkoholizmusa,mindig kitalál valamilyen ufó történetet.
Horn Gyula nagyot tévedett,mikor le állította Draskovics "úr"ellen folytatott nyomozást.Draskovics "úr"egy magyar keresztapa,Veres János "úrral"karöltve maffia módszereket vetettek be egy bizonyos televízió munkatársai ellen!Nem értem,miért nem vonták őket felelősségre!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását