2024. május 14. - Bonifác

Körmenden fideszes győzelem

A Fidesz-KDNP-Polgári Összefogás Körmendért jelöltje szerzett mandátumot a vasárnap Körmenden megtartott időközi önkormányzati képviselő-választáson - tájékoztatta a választási iroda vezetője az MTI-t.
2010. március 28. vasárnap 22:26 - HírExtra
Ferencz Gyulát 174 szavazattal választották meg önkormányzati képviselőnek a város 2-es számú választókörzetében, ahol az előző képviselő elhalálozása miatt kellett időközi választást tartani - mondta Gombásné Narda Ibolya aljegyző.

Hozzátette: a választási névjegyzéken 1.046 szavazásra jogosult szerepel, 265-en járultak a szavazóurnához, ami 25,34 százalékos részvételi aránynak felel meg.

Az időközi választáson való megmérettetést négyen vállalták, valamennyiüket pártok, illetve egy civil szervezet jelölte. A második helyen a Jobbik Magyarországért Párt jelöltje futott be, a harmadik az MSZP jelöltje lett, még a negyedik helyen a Rábaparti Fórum jelöltje végzett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását