2024. június 1. - Tünde

Fidesz: Lendvai nevetséges képtelenségeket beszél

A Fidesz szerint kétségbeesett és nevetséges felvetéseket lehetett hallani hétfőn a szocialisták elnökétől, Lendvai Ildikótól.
2010. március 22. hétfő 17:38 - HírExtra
Szijjártó Péter így reagált arra, hogy az MSZP elnöke szerint amikor a Fidesz "rendkívüli költségvetési intézkedéseket" helyez kilátásba, megszorításokkal fenyeget. Lendvai Ildikó álláspontját arra alapozta, hogy a hét végén Orbán Viktor a Fidesz elnöke a Blikkben, Kósa Lajos alelnök pedig az MTV A szólás szabadsága című műsorában azt mondta, hogy egy Fidesz-kormánynak rendkívüli költségvetési intézkedéseket kell hoznia.

A Fidesz szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a választás után bizony rendkívüli intézkedésekre lesz szükség. A Fidesz fel fogja tárni a gazdaság valós állapotát, azonnal el fogja zárni a korrupciós csatornákat, megálljt parancsol a közpénzek kitalicskázásának, leállítja a botrányos végkielégítéseket és felszámolja a BKV-típusú szerződéskötési gyakorlatot - fejtette ki Szijjártó Péter.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását