2024. április 25. - Márk

Sztárkokárda március 15-re

Vajon mit jelent a sztároknak nemzeti ünnepünk, mivel ütik el el idejüket március 15-én? Erre a kérdésre kerestük a választ.
2010. március 15. hétfő 07:49 - Gyakornok
Gianni próbálja átélni azt, amit nem élt át. A híres étteremtulajdonos itt a forradalom eseményeire gondolt. „Részben hála Istennek, de mostanában csak olvashatunk a forradalmakról, szerencsére Európában nincs forradalom mostanában” - válaszolta kérdésünkre.

A hosszú hétvégén nem utaznak sehova családjával, pihenni fog március 15-én. Közben a múlton fog gondolkozni kedvenc foteljében, mert felfogása szerint „a múlt alapos ismerete nélkül nem lehet a jövőt sikeresen építeni."

Ördög Nóri, az RTL csinos műsorvezetőnője, felettébb érdekes választ adott a Hírextra kérdésére, idézzük: „Hát ez egy elég kényes kérdés, különösen ezekben a politikai időkben.” No comment...

„Nem lehet ilyenkor semmit sem csinálni és halálra unom magam”, mondta meg az őszintét Voksán Virág. „Zárva van az edzőterem, zárva vannak a mozik, az üzletek, semmit nem lehet ilyenkor csinálni.” Olaszországi fellépésekkel zsúfolt hétvégéjét fogja kipihenni március 15-én, kedvenc kiskutyája társaságában.

Benkő Dánielt ismét tréfás kedvében találtuk: „számomra a szabadságot jelenti, mert életemben egyszer a börtönbe kellett volna vonulnom, és pont március 15-én kaptam meg a behívót. Szerencsére aztán nem kellett bemennem, mert elnöki kegyelemben részesültem; ennek már 32 éve.”

Kedvenc humorzsákunk aztán komolyra fordította a szót. „Ez az ország mindig a szabadságért küzdött és ez a mai napig is tart , ezért én nagyon tisztelem március 15-ét.”.

A híres lantművész nem vonul utcára, svábhegyi rezidenciájában tölti az ünnepnapot.

Zimány Linda nem szeretne „belefolyni a témába”, mert „itt már egyesek akkora politikai témát csinálnak belőle”.

„Számomra egy nemzeti ünnep, amiről nyílván megemlékezek, de én dolgozni fogok ezen a napon, egy jótékonysági rendezvényre megyek el.”- válaszolta kérdésünkre. Hogy hol és mit fog jótékonykodni, nem volt hajlandó elárulni. Mint elmondta: „nem szeretném ezt az eseményt promózni, teljesen privátban vállaltam el ezt az eseményt és ők sem promózzák magukat.”

A kérdés azonban továbbra is motoszkál bennünk, vajon milyen titkos rendezvényen és hogyan fog jótékonykodni Linda nemzeti ünnepünkön?

„Legfőképpen pihenést tervezek, nincs semmi konkrét tervem. A tévében megnézem a zászlófelvonulást, de ezen kívül nem készülök semmi különös programra.”- hadarta el Veres Robi, Mezőtúr ifjú csillaga - alias McDc - a Hírextrának.

Kiszel Tünci számára sokat jelent március 15., hiszen: „az egyik legnagyobb nemzeti ünnepünk. Kislányomnak már akkor megtanítottam a Nemzeti Dalt, amikor még nem volt kötelező tudnia az iskolában. Kokárdát tűzünk a ruhánkra, Donatellának még a hajába is nemzeti színű szalagot kötök.”

Az ünnepet megelőző hétvégén Szlovákiában lesz fellépése Tündének a Smink Nélkül című rendezvényen. „De kisminkelve fogok fellépni”, nyugtatta meg rögtön a Hírextra olvasóit a művésznő. Hétfőn utaznak vissza, ezért az ünnep legnagyobb részét az autóban töltik Donatellával.

Lajcsi szurkolni fog nemzeti ünnepünkön. A fiainak, ugyanis elutaznak síelni családjával Ausztriába. De számára mindegyik március 15-e fontos, gyermekeinek ilyenkor mindig mesél a forradalom eseményeiről, az ifjakról és a szabadságharcról.
„De igazából nyugalomra vágyok”- zárta a beszélgetést Galambos Lajos.

Majka nem szeretne nagyon érzelgős és hazafi dolgokat mondani. „Nagyon szép ünnep, nagyon jó dolgot ünneplünk, de igazából én nem csinálok semmi olyat, ami az ünnephez kapcsolódna. Szégyen, nem szégyen, én nem vonulok fel, nem tűzök ki kokárdát.”
„A ünnep napján valószínűleg ugyanazt fogom csinálni, mint az összes többin: pihenek. A balhét úgyis megcsinálja más helyettem.”

Magdi anyus (Fodor Zsóka) meg ebből az egészből kimarad: „Ne haragudjon Drága, én nem szoktam körkérdésekre válaszolni.”
Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását