2024. április 29. - Péter

Házkutatás a Főpolgármesteri Hivatalban?

Nem házkutatási, csak biztosítási céllal érkezett több rendőr is ma délelőtt a Főpolgármesteri Hivatalhoz – tudta meg a HavariaPress.
2010. március 10. szerda 11:46 - HírExtra
A hírügynökség értesülései szerint nemrég több rendőr is érkezett a Főpolgármesteri Hivatal belvárosi épületéhez, ahol többeket is ellenőriztek.

Az egyenruhások egy része bement az épületbe, de a bejárat körül, az utcán is legalább hat rendőr látható. A BRFK részéről egyelőre nem tudtak információt adni arról, hogy milyen intézkedés zajlik a Főpolgármesteri Hivatalnál, de kizárni sem tudták, hogy valamilyen házkutatásról lehet szó; a további tájékoztatásig türelmet kértek.

A hírügynökség még délelőtt számolt be arról, hogy értesülései szerint több rendőr is érkezett a Főpolgármesteri Hivatal belvárosi épületéhez, ahol egy részük bement az épületbe, de a bejárat körül, az utcán is legalább hat rendőr maradt.

A BRFK részéről délelőtt még nem tudtak információt adni arról, hogy mi miatt vonultak ki a rendőrök a Városházára, végül a Főpolgármesteri Hivatal egy órával későbbi tájékoztatásából derült ki, hogy nincs szó házkutatásról. Közlésük szerint a rendőrök mindössze a mongol miniszterelnök látogatását biztosították a hivatal épületében.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását