2024. május 2. - Zsigmond

MDF: nem vall jó modorra a mohó gyűjtés

Az ajánlószelvények mohó gyűjtése nem vall jó modorra és demokratikus érzületre - jelentette ki az MDF hétfőn azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz már több mint egymillió ajánlószelvényt gyűjtött.
2010. február 22. hétfő 09:55 - HírExtra
Az MDF közleményben gratulált a Fidesznek a nagyszámú ajánlószelvényhez, azonban hozzátette: "ahogyan egy svédasztalról sem illik minden ételt elenni mások elől és a finom falatokat zsebbe dugva hazavinni, úgy az ajánlószelvények mohó gyűjtése sem vall jó modorra és demokratikus érzületre".

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója vasárnap reális célnak nevezte az eredetileg kitűzött kétmillió ajánlószelvény összegyűjtését és leadását, megjegyezve, hogy ennyit még egyetlen párt sem gyűjtött. Eddig összesen mintegy egymillió-százötvenezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze a képviselőjelöltek, és az önkénteseknél jelenleg is lehet sok, még a jelölteknek át nem adott szelvény - mondta.

"Ez egy nagyon komoly támogatás a választópolgárok részéről" - hangsúlyozta a fideszes politikus, aki köszönetet mondott a választópolgároknak a támogatásért, és az önkénteseknek a munkájukért.

Kérdésre válaszolva elmondta: ha a március 19-i leadási határidő előtt túllépik a kétmilliót, akkor is folytatják a gyűjtést, hiszen a Fidesz számára nem is annyira a kétmillió szelvény a fontos, hanem a személyes találkozás a választópolgárokkal, a "kétmillió találkozás, kézfogás, párbeszéd".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását