2024. április 29. - Péter

Kemény csatát vív ősszel az RTL Klub és a TV2

Mióta a Big Brother és a Való Világ háborút vívott, nem volt igazi összecsapás a két csatorna között. De majd most…
2010. február 18. csütörtök 10:00 - HírExtra
Ősszel újra lesz TV2 és RTL Klub háború. A két adó izgalmas tehetségkutató műsorokkal készül a nézők meghódítására.

„Összesen három kategória lesz: egy a 16 és 24 év közöttieknek, egy a 24 év felettieknek, egy pedig a két vagy annál több emberrel felálló produkcióknak, a zsűri tagjai pedig vezetők, mentorok lesznek, akik egy-egy csoportot fognak irányítani” –mondta Herman Péter a Borsnak, majd hangsúlyozta: még nincsenek meg a műsor ítészei, de biztosan a zenei világ berkeiből fognak kikerülni.

Nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok is vetélkednek egymással azért, hogy kinek a neveltje győz majd. A műsorvezetők személye nyílt titok: a már jól bevált páros, Ördög Nóra és Stohl András kap újra lehetőséget. Egyvalamiről azonban mindkét csatorna hasonlóan gondolkodik: a versenyezni vágyók nem kerülhetnek egyszerre mindkét tehetségkutatóban képernyőre.

„Egyértelmű, hogy az a csatorna, amely rátalál a saját tehetségére, meg is próbálja majd magához kötni. Ez azt jelenti, hogy aki nálunk részt vesz az adásban, annak nem lesz lehetősége másik tehetségkutató műsorban is szerepelni” – mondta Hermann Péter. A Bors úgy tudja ugyanígy gondolkoznak a TV2-nél is.

A nagy felhajtáshoz az is hozzátartozik, hogy mindkét csatorna szeretne minél izgalmasabb egyéniségeket megnyerni a zsűribe. A Bors úgy tudja, hogy a TV2-nél ismét felmerült a szókimondó Friderikusz Sándor neve, aki az előző tehetségkutatóban is hozta a nézettséget.

„A Megasztár előző szériájában már jól bevált rendszert szeretnénk továbbvinni: négyfős zsűri véleményezi majd a jelentkezőket. Hisszük, hogy ami már egyszer remekül bevált, azon nem szabad változtatnunk. Amit ugyanilyen biztosan állítunk: Tilla neve egybeforrt a Megasztárral, így 2010-ben sem lesz nélküle show-műsor. Hogy ki lesz a partnere? Ez egyelőre maradjon titok” – nyilatkozta a műsor kapcsán Koltay Tamás, a csatorna PR-menedzsere. Egyes találgatások szerint Czippán Anett, az Aktív Extra műsorvezetője lehet a befutó, aki ugyanolyan jól mutatna Tilla mellett, mit egykor Görög Zita.

A várhatóan szoros verseny miatt azonban a TV2 is változtat műsorán. Az új szériában már profik jelentkezését is várják, és a rivális csatornához hasonlóan csapatok, zenekarok is versenybe szállhatnak. Fontos változás továbbá, hogy ebben a műsorban is mentorok segítik majd a versenyzőket – akik közül az egyik az utolsó széria győztese, Király Viktor lehet.

„Természetesen számítunk Király Viktorra, de magától értetődő módon az előző szériák kiemelkedő játékosainak is markáns szerepet szánunk. Sok meglepetéssel készülünk, Viktorék nemcsak vendégprodukciókban lépnek majd fel, sok dolguk lesz majd a „kis megák” mellett is…”– mondta sejtelmesen a PR-menedzser.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását