2024. május 6. - Ivett, Frida

Parlamenti kampánysétát tartott a Civil Mozgalom

A Parlamentet, mint "leendő munkahelyét" látogatta meg a Civil Mozgalom ötven országgyűlési képviselőjelöltje hétfő délelőtt.
2010. február 15. hétfő 12:02 - HírExtra
Seres Mária, a mozgalom elnöke az ötvenperces "tárlatvezető" séta előtt újságíróknak úgy nyilatkozott: a képviselőjelöltek egyelőre turistaként tekintik meg az Ország Házát, mert lehet, hogy tavasztól ez az épület a munkahelye lesz néhány jelöltnek.

A Civil Mozgalom elnöke kitért arra, hogy egy évvel ezelőtt a képviselők költségtérítésével kapcsolatos népszavazás kezdeményezéséért 605 ezer aláírást adtak át az Országgyűlésnek, de a képviselők nem foglalkoztak azzal, hogy mit akarnak az aláírásukat adó emberek.

"Szeretnénk tenni azért, hogy a nép hangja elérjen a Parlamentig, ezért vállalunk képviselőséget" - fogalmazott Seres Mária, hozzátéve, ő maga Nyíregyháza 1-es számú választókörzetében indul független jelöltként a 2010-es országgyűlési választásokon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását