2024. május 10. - Ármin, Pálma

Minden idők legrosszabb filmje

George Clooney Batman-filmjét, a Batman és Robint választották minden idők legrosszabb filmjének egy amerikai filmmagazin olvasói.
2010. február 3. szerda 14:42 - HírExtra
Bár a színész legutóbbi filmje, az Egek ura öt jelölést is kapott az Oscar-díjra, a rajongók nem felejtenek és nem bocsátanak meg: a "bőregér" 1997-es kalandját szavazták meg minden idők legkatasztrofálisabb alkotásának az Empire magazin voksolásán.

A Robinként Chris O'Donnellt, Batgirlként pedig Alicia Silverstone-t felvonultató film háromszor annyi szavazatot kapott mint a lista második helyezettje, a John Travolta nevével fémjelzett Háború a Földön, amely a Szcientológia atyjának, L. Ron Hubbardnak a regénye alapján készült.

A harmadik leggyatrább filmnek a Mike Myers főszereplésével készült Love Guru találtatott, míg a negyedik egy 1980-ból származó film, A Titanic kincse. A lista ötödik helyét a 2007-es Bazi nagy film foglalja el, hatodik A mennyország kapuja, amelynek főszerepeiben olyan színészeket láthatott a közönség mint John Hurt, Kris Kristofferson és Christopher Walken.

A szavazatok alapján a Sex Lives of the Potato Men című brit komédia lett hetedik legrosszabb film, ezt a Mark Wahlberg és Zoey Deschanel főszereplésével 2008-ban készült Az esemény követi.

Elbántak a szavazók a halhatatlan Connor MacLeoddal is, a Hegylakó 2 - A visszatérés ugyanis a kilencedik helyre került a legrosszabb filmek rangsorában. A lista tizedik helyén a The Room című független amerikai film végzett.

Az összesen 50 filmet tartalmazó összeállítás az Empire magazin honlapján érhető el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását