2020. december 2. - Melinda, Vivien

Jim Carrey lesmárolta Ewan McGregort - Fotóval!

Szerkesztőségi felhívás! Megkérjük tisztelt olvasóinkat, jelentkezzenek a hirextra@hirextra.hu drótposta címen, amennyiben láttak már olyan, nem photoshoppal elvarázsolt sajtófotót, amelyen két, ünnepelt hollywoodi színész forró csókja látható.
2010. február 3. szerda 10:45 - HírExtra
Ez aztán a hatékony filmpromó: Jim Carrey és Ewan McGregor fotósok kamerája előtt csókolóztak - mint később kiderült, új, közös produkciójuk reklámozása céljából.

A két világsztár legújabb  filmjüket, az I Love You Phillip Morris as-t reklámozta Párizsban, amikor a fotósok legnagyobb döbbenetére hirtelen heves csőrözésba kezdtek.

A mozifilmben a két főhős a börtön falai közt egymásba szeret, s ezek után eltervezik szökésüket. Mellesleg a filmben  állítólag  nem csupán a csók az egyetlen pikáns jelenet.

"Igazából régi vágyam teljesült ezzel, hiszen nézzenek csak rá a pasira!" - nyilatkozta Jim Carrey nevetve, miután megkérdezték tőle, hogy milyen volt megcsókolni McGregort.

(fotó: pink.hu)
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását