2024. május 23. - Dezső

Fidesz: Bokros Mesterházyval rendezze a vitáit!

Bokros Lajos "rendezze le" vitáját Mesterházy Attilával, döntsék el, ki a baloldal miniszterelnök-jelöltje - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szombaton az MTI-vel arra reagálva, hogy Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltjeként a nap folyamán nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.
2010. január 31. vasárnap 08:00 - HírExtra
"Amíg ez nem történik meg, idő előtti Bokros vitakezdeményezése" - olvasható a Fidesz közleményében.

Bokros Lajos szombaton hívta ki Orbán Viktort nyilvános vitára. Kezdeményezését azzal indokolta: "az elmúlt hetek szakpolitikai káoszát látva" az a meggyőződése alakult ki, hogy "a Fidesz egy kormányzásképtelen erő".

Mindezek után azt kérte a Fidesz elnökétől, hogy "szánjon rá másfél órát", hogy mellébeszélés nélkül vitatkozzanak olyan lényeges dolgokról, mint az adó- és a nyugdíjrendszer átalakítása, a költségvetési hiány és az államadósság kezelése.
Az MDF országos választmánya szombaton fogadta el a párt választási programját és hagyta jóvá az SZDSZ-szel való együttműködést. Az MDF választási programjának elfogadását követően a Fidesz közleményt adott ki, amelyben Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője arra hívta fel a figyelmet, hogy "az MDF megszavazta a második Bokros-csomagot".

"Amiről már egy évtizede is azt hittük, hogy a múlt része, ma ismét fenyegető valósággá vált. Megérkezett a második Bokros-csomag, ezúttal az MDF ajándékaként, gyurcsányi csomagolásban. Magyarország köszöni, de nem kér belőle. Elég a megszorításokból, elég a Gyurcsány- és Bokros-csomagokból!" - állt a Fidesz akkor kiadott reagálásában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nagyistvan004
2010. január 31. 09:35
Mindig csak arról van szó, hogy melyik pártnak mi a programja, de az embereket nem kérdezik meg, hogy valójában ők mit szeretnének. Ez az oldal azért jött létre, hogy ezt a hiányt pótolja, és bárki felvihesse azt, hogy mit vár el a jövendőbeli kormánytól.

http://ajanlomneked.webege.com/content/v%C3%A1laszt%C3%A1s-2010-mit-k%C3%ADv%C3%A1n-magyar-n%C3%A9p
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását