2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bajnai is felszólal

Bajnai Gordon részt vesz és előadást tart az Euromoney pénzügyi szaklap által szervezett Közép-Kelet-Európai Fórum című nemzetközi konferencián jövő kedden Bécsben - közölte a kormányszóvivő vasárnap.
2010. január 17. vasárnap 13:02 - HírExtra
Szollár Domokos elmondta: a magyar kormányfő a közép-európai pénzügyi és gazdasági seregszemle nyitónapján Vaclav Klaus, a Cseh Köztárság elnöke után másodikként tartja meg előadását. Bajnai Gordon előadása – mely a Szükségből erény címet viseli – a gazdasági válságról, a magyar válságkezelésről és annak eredményeiről szól. Arról, hogy miként lett Magyarország a térség legsebezhetőbb országából, a világ egyik legerősebb államháztartási pozíciójával rendelkező ország - tette hozzá.

A kormányszóvivő tájékoztatása szerint a konferencián részt vesz több közép- és kelet-európai ország pénzügyminisztere, illetve államtitkára, jelen lesz több nemzeti bank vezetője, valamint képviselteti magát a térség pénzügyi, közgazdasági vezetőinek legjava. A Euromoney által szervezett fórum immár 15 éve hívja Bécsbe a közép-kelet-európai térség pénzügyi vezetőit. Az idei konferencia fő témája a gazdasági válság Közép-Kelet-Európára gyakorolt hatása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását