2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Szijjártó: a Fidesz megvédi a nyugdíjakat

A Fidesz garanciát vállal arra, hogy hatalomra kerülése esetén megvédi a nyugdíjasokat és megőrzi a nyugdíjak reálértékét - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki kabinetjének vezetője szombati sajtótájékoztatóján, Budapesten.
2010. január 9. szombat 16:49 - HírExtra
Az ellenzéki politikus véleménye szerint a Gyurcsány-korszak tönkretette a nyugdíjasokat, döntéseivel háborút indított az idősek ellen. Szijjártó Péter ezt azzal indokolta, hogy folyamatosan csökkent a nyugdíjak reálértéke, a nyugdíjasokat érő infláció évek óta magasabb, mint az átlagos infláció, elvették a 13. havi nyugdíjat, megszűnt a fűtéstámogatás, illetve az áremelések is leginkább a nyugdíjasokat sújtják.

Hozzátette: szerencsére Sólyom László köztársasági elnök az Alkotmánybírósághoz fordult a magán-nyugdíjpénztárak privatizációja miatt, így átmenetileg kudarcot vallott a szocialistáknak azon kísérlete, hogy ellopják a nyugdíjakat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2010. január 10. 12:46
A nyugdíjakat csak a Fidesz mérhetetlen mohóságától és ostobaságától kell megvédeni!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását