2024. május 22. - Júlia, Rita

A szeretet ünnepén akart ölni

Emberölés kísérlet miatt indult eljárás egy, a Fejér megyei Baracson történt csütörtöki családi veszekedés után - közölte a rendőrség az MTI-vel pénteken.
2009. december 25. péntek 12:55 - HírExtra
Baracson halpucolás közben egy 65 éves nő szúrta szívtájékon 58 éves párját, az eset csütörtökön délután történt – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes az eset részletekről szólva rámutatott: az 58 éves férfi ittas állapotban tért haza, majd feleségével szóváltásba került, aki a konyhaasztalnál éppen halat pucolt. A szóváltás során a halpucoláshoz használt 18 cm-es pengehosszúságú késsel a feleség megszúrta a férjét.

A sérültet a mentők a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították, ahol kiderült, hogy mellkasán és ágyékán is szúrt seb van, s a férfin életmentő műtétet kellett végrehajtani. A szúrás a szívburkot nem érte, így a beavatkozást követően a sérülést nyolc napon belül gyógyulónak ítélték meg.

A rendőrök kiérkezésekor a nő zavartan viselkedett, azt állította, hogy nem csinált semmit. A rendelkezésre álló adatok alapján emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, a 65 éves nőt a rendőrség őrizetbe vette.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását