2024. május 20. - Bernát, Felícia

Gyermekrajzok a fejlesztésről és az EU-ról

öbb száz kisdiák küldte be rajzát a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) pályázatára; az alkotások arról szólnak, hogy mit tennének, ha adna rá pénzt az Európai Unió.
2009. december 23. szerda 16:32 - HírExtra
Az ügynökség szerdai közlése szerint országszerte négyszáz óvodás és kisiskolás rajzolta le az NFÜ felhívására az elmúlt hetekben azt, hogy mit tenne a településén, ha adna rá pénzt az Európai Unió.

Volt, aki állatkertet, cicamenhelyet, játszóteret, modern iskolát, strandot vagy éppen tisztább és szebb környezetet szeretne uniós forrásból, és akadt olyan kisdiák is, aki a szegényeknek adna ruhát és élelmet, ha adna rá pénzt az EU.

Az észak-magyarországi régióban különösen a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola kisdiákjai voltak aktívak, ők leginkább új utakat és játszóteret alakítanának ki a városban

Valamennyi pályázó óvodás és kisiskolás ajándékcsomagot kap az elkövetkező napokban, a legszebb alkotásokat külön regionális összeállításban mutatja be a Helyben Vagyunk decemberi száma, a beérkezett rajzokat pedig színes kötetben teszi közzé az NFÜ.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását