2024. május 28. - Emil, Csanád

Matthaus: Spanyolország a vb favoritja

Lothar Matthaus szerint a spanyol labdarúgó-válogatott a jövő évi, dél-afrikai világbajnokság elsőszámú favoritja.
2009. december 17. csütörtök 08:18 - HírExtra
"Egyértelműen a spanyolok a legnagyobb esélyesek. Nemcsak az szól az Európa-bajnok gárda mellett, hogy hatékonyan játszik, hanem a mérkőzései a futball ünnepei" - mondta a Bild című lapnak a német válogatottal 1990-ben világbajnok egykori kiváló játékos.

A 2003 és 2005 között magyar szövetségi kapitányként dolgozó szakember szavait azzal is alátámasztotta, hogy a spanyolok az utóbbi 30 találkozójukon mindössze egyszer, a Konföderációs Kupa elődöntőjében az Egyesült Államoktól szenvedtek vereséget.

Mattha:us szerint a Vicente del Bosque csapatának a brazil gárda lehet a legnagyobb riválisa. A dél-amerikai együttesről az a véleménye, hogy az lenne a legfontosabb, hogy az egyéniségek egy csapatba kovácsolódjanak, mert csak úgy lehetnek sikeresek.
A 48 éves edző úgy véli, jövőre először fordulhat elő, hogy egy afrikai gárda a fináléba jut. Erre elsősorban Elefántcsontpartot és Ghánát tartja esélyesnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását