2020. szeptember 29. - Mihály

Cher életében egyszer drogozott - ehhez érettségire sem volt szüksége

Gondolta volna, hogy minden idők egyik legsikeresebb énekesnőjének, a több mint 270 millió eladott lemezzel büszkélkedhető Chernek nemcsak a külsejével, de az iskolával is meggyűlt a baja?
2009. december 1. kedd 12:00 - HírExtra
Na, nem mintha a popszakma egyik legjelentősebb képviselőjeként rá lenne utalva, az örmény apától és cseroki-indián anyától származó Cherilyn Sarkisian a mai napig nem tette le az érettségit.

Kislány korában állítólag olvasási nehézségekkel küzdött, s mikor szembesült ezzel, nem teketóriázott sokat: otthagyta a középsulit és egyik barátnőjéhez költözött. A havercsajnál eltöltött időszak a bulizós korszak kezdetét jelentette a hányatott gyermekkorú Chernek.

„Őrült időszak volt, rengeteget buliztunk. Akkor drogoztam életemben először és utoljára is. Szörnyű élmény volt, ezért később távol tartottam magam az anyagtól” – emlékezett vissza talán legzűrösebb életperiódusára Cher a Time magazinban.

Akkoriban egyébként Warren Beatty színész-rendezővel randizgatott, de a kapcsolat rövid életű volt. Barátnőjén keresztül azonban rövidesen összeismerkedett Sonny Bonóval. Kapcsolatuk azonban sokáig vakvágányon haladt. A fiatal, szárnyait éppen csak bontogatni készülő Chernél Bono tizenegy évvel volt idősebb, és kezdetben egyáltalán nem akart vele összejönni.

Amikor megismertem Chert, megmondtam neki, hogy egyáltalán nem tartom vonzónak, de szükségem lenne egy házvezetőnőre, neki pedig szüksége volt egy lakásra, így hát összeköltöztünk – mesélte később Sonny, aki állítólag hosszú ideig valóban nem nyúlt az akkor tizenhat esztendős lányhoz.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem ismerte volna Cher jellegzetesen búgó hangjában a páratlan tehetséget. Mondogatta is neki rendesen: egyszer még befutott énekesnő lesz belőle. Később Bono maga is sokat tett azért, hogy az önmagát mindig rútnak és szerencsétlennek találó Cherből igazi popdívát faragjon.

Történt ugyanis, hogy a fiatal lány anyja, az indián származású Georgia, miután rájött, hogy csemetéje egy elvált férfival él együtt, minden pénzét összeszedve elköltöztette Chert. Sonny, aki addig nem vette komolyan a Csherrel való kapcsolatát, ekkor hirtelen ráébredt, hogy beleszeretett az általa csak „idegesítően dúdoló, bizonytalan, naiv és csúnyácska lánynak” tituált Cherbe.

Kitartó udvarlásának köszönhetően ismét összeköltöztek, ám ekkor már egy párként. Sőt, néhány hónappal az összebútorozás után össze is házasodtak. Sonny ezután elhatározta, teljesíti felesége álmát: híres popsztárt farag belőle.

„Chernek apára, testvérre, szeretőre, tanárra volt szüksége, én pedig imádtam mindezt megadni neki. Harminchoz közel úgy éreztem, végre igazán fontos vagyok valakinek. Én voltam a vezére, és ez tetszett” – vallotta be később Sonny.

Mi tagadás: Cher valóban függött Bonótól, aki soha nem is rejtette véka alá véleményét: nem tartja valami nagyra szíve választottja külsejét. Csoda-e, hogy a fiatalasszony nem sokkal az esküvő után a plasztikai sebésznél kötött ki?
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását