2022. szeptember 26. - Jusztina

Paul McCartney az Európai Parlamentben

Felszólal az Európai Parlamentben Paul McCartney: a kevesebb húsfogyasztásért emel szót csütörtökön az európai képviselők előtt a világhírű zenész.
2009. november 30. hétfő 19:57 - HírExtra
Az étkezésben véghezvitt egyszerű változtatással részévé válhatunk a világ megváltoztatásának - mondta McCartney az EP magazinjának nyilatkozva. A zenész felszólalásában a heti egy húsmentes napért kampányol majd.

"Ami jó neked, az jó a bolygónak... Egy húsmentes nap a héten olyan jelentős változás, amelyre mindenki képes. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a jövő a jelenben véghezvitt tettekkel kezdődik" - hangoztatta. McCartney szerint egyértelmű bizonyíték mutat arra, hogy a húselőállítás nagyban hozzájárul az éghajlatváltozáshoz.

A Beatles egykori tagja szerint a politikai vezetőknek a közelgő koppenhágai klímacsúcson is foglalkozniuk kellene a fenntartható élelmezési politikával, mint a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének egyik kulcsfontosságú tényezőjével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását