2024. május 3. - Tímea, Irma

Bakács pornópárti

Bakács Tibor Settenkedő is megszólal az HBO által készített Pierre-Woodman-szori című feltáró dokumentumfilmben, amely a pornóipar rejtelmeiről, valamint a producer munkásságáról szól
2009. november 26. csütörtök 11:41 - HírExtra
Hamarosan, december 10-én kerül az HBO műsorára a legelismertebb pornókirályról szóló dokumentumfilm, amely bemutatja Pierre Woodman „munkásságát”, és felfedi a titkot: a producernek, miképp sikerül meggyőznie a szexfilmet elutasító lányokat arról, dolgozzanak neki.

A filmben Soma mellett Bakács Tibor Settenkedő is megszólal, aki köztudottan szakértője a témának.

„Tíz éven keresztül néztem pornófilmeket és tanulmányoztam a műfajt. Ma már nem érdekelnek, mert a felgyorsult világ, a digitalizáció miatt a pornófilmek tartalmilag rossz irányba változtak. Ma már a rendezők ötperces orgazmusokból álló snittekre építenek” – véleményezte a mai helyzetet a kritikus, aki ennek ellenére nagyon is támogatja a pornóról készült dokumentumfilm létrejöttét és magyarországi vetítését.

Állítja, valamennyi, köztük ennek a dokumentumfilmnek is megkérdőjelezhetetlen a létjogosultsága hazánkban. Ugyanakkor hozzátette, annak ellenére, hogy pornónagyhatalom voltunk, az itt élő emberek többsége képmutató, és nem vállalja ez irányú érdeklődését.

Bakács szerint a pornófilmes modellek nem elítélendők, ők csak áldozatok.
„Hogy miben rejlik Pierre Woodman sikere, hogyan tudja meggyőzni a lányokat? Egyszerű nagyon sok a szeretethiányos nő, akik rábeszélhetők mindenre” – vallja, majd hozzátette, a képesség benne is megvan, ugyanakkor soha nem űzné ezt sportszerűen, mint Pierre.

„A szövegemmel vettem le én is a lábáról a barátnőimet, szerelmeimet, feleségemet” – mondta.

Pierre Woodman egyetért a kritikussal, valóban sokat változott a pornó, mint műfaj, illetve a lányok hozzáállása az elmúlt időszakban.

„Harminc évvel ezelőtt még nem volt anális szex és mély torok, ma viszont nincs olyan lány, aki ezeket ne vállalná” – mondta Pierre.

A feltáró dokumentumfilmben további részletek derülnek ki a pornókirály életéről, munkájáról és a lányokról, akiket elindított a pályán.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását