2024. május 5. - Györgyi

Takarításra és terápiás kezelésre ítélték Naomi Campbellt

Öt nap takarításra ítélte egy New York-i bíróság Naomi Campbellt, közölte egy bírósági tisztségviselő kedden. A szupermodellt azért kötelezték közmunkára, mert tavaly márciusban házvezetőnőjének fejéhez vágta mobiltelefonját.
2007. március 7. szerda 08:48 - Hírextra
A szolgálónak hét öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét. A bíróság döntése szerint a 350 dolláros kórházi költséget is a lobbanékony hírességnek kell állnia. Naomi egyébként azon dühödött fel, hogy nem találta egyik farmernadrágját, és azzal gyanúsította meg az alkalmazottját, hogy ellopta a ruhadarabot.

A bíróság ítélete szerint az öt nap közmunka mellett a 36 éves sztárnak részt kell vennie egy terápián is, ahol megtanulhatja hogyan kezelje agresszióját. Campbell szóvivője közölte, hogy a modell készen áll a közmunkára, bármi is legyen az, bárhol.

Az egyik amerikai újság információi szerint a szupermodellnek New York köztisztasági hivatalának egyik raktárában kell majd takarítania, és nem vezénylik az utcára. Campbell március 19-én kezdi büntetését.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását