2024. március 29. - Auguszta

Ted Sator a Medvescak Zagreb vezetőedzője

Ted Satort, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát nevezték ki az osztrák bajnokságban szereplő horvát Medvescak Zagreb vezetőedzőjévé.
2009. november 23. hétfő 18:26 - HírExtra
Erről a hazai sportági szövetség tájékoztatta hétfőn az MTI-t, amint arról is, hogy a szakember azzal a feltétellel csatlakozott a tíz együttest felvonultató liga nyolcadik helyén álló újonc alakulathoz, hogy bármilyen programütközés esetén a magyar nemzeti csapatot részesíti előnyben.

A korábban az észak-amerikai profiligában (NHL) szintén trénerként dolgozó Sator szeptember 7-e óta a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A 61 esztendős szakember legfőbb célja, hogy a jövő tavaszi, divízió I-es szlovéniai világbajnokságon kiharcolja az élvonalba kerülést a magyar csapattal. Ehhez meg kell nyerni az április 17. és 23. között sorra kerülő viadalt, amelyen az ellenfelek a házigazda Szlovénián kívül, Nagy-Britannia, Lengyelország, Horvátország és a Koreai Köztársaság lesznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását