2024. május 16. - Mózes, Botond

Fidesz: a politika nevezte ki az új KSH elnököt

Példátlan nyíltsággal folytatják a szocialisták azt a gyakorlatot, hogy "kormányzásuk végóráiban haverokkal, számukra megbízható káderekkel töltik fel az állam működése szempontjából kulcsfontosságú független intézmények vezetését".
2009. október 29. csütörtök 16:23 - HírExtra
Navracsics Tibor közleménye szerint "a Gyurcsány-kormány – görcsösen ragaszkodva a hatalomhoz – már korábban is +trükkök százaihoz+ folyamodott, hogy eltitkolják Magyarország valós helyzetét, hogy tovább folytathassák hazudozásaikat, és számolatlanul hordják ki a közpénzt a saját holdudvarukba tartozó cégeknek, embereknek".

"Bajnai Gordon most ugyanezt folytatja: hosszú évekre be akarja betonozni az MSZP hűséges embereit az állami kulcspozíciókba, mert a szocialisták rettegnek a hatalom elvesztésétől, rettegnek a választásoktól, rettegnek az emberektől, akiket oly sokszor átvertek" - olvasható a közleményben.

Belyó Pált a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ által lefolytatott pályázat alapján, a statisztikáról szóló törvény értelmében a miniszterelnök hat évre nevezte ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását