2024. május 13. - Szervác, Imola

Claudia másodszorra

Liptai Claudia letiltott képei a novemberi nyuszis magazinban jelennek meg. Még szexibb, még pikánsabb képek a csábító vörös démonról.
2009. október 29. csütörtök 11:02 - HírExtra
Liptai Claudia végre nyilatkozott a Playboyban megjelent szexis képeiről. A korábban szégyellős celeb a Blikknek mesélt arról, hogy milyen visszajelzéseket kapott a fotókkal kapcsolatban, és miért nem engedte megjelentetni azoknak egy részét. A helyzet tisztázódott, péntektől kapható a nyuszis magazin novemberi száma, melyben 15, Liptai által korábban letiltott kép lesz látható.

- Azért tiltattam le jó pár fotót, mert bevallom, nagyon féltem a visszhangoktól. Most azonban elmondhatom, kellemesen csalódtam, mert szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Arról nem is beszélve, hogy a hiúságomat legyezgette, hogy ilyen gyorsan még soha nem fogyott el Playboy, mint az én címlapommal. Nos, ezért döntöttem úgy, hogy a novemberi számban leközölhetik az összes olyan képet, amit korábban kihagytunk, mert akkor még túl keménynek éreztem – vallotta be a Mokka műsorvezetője.

Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője a Blikknek elárulta, hogy a következő újsághoz ajándékba adnak egy óriásposztert is, melyen Claudia egyik legpikánsabb fotója szerepel majd.

- Örülök, hogy kölcsönös elégedettséggel zárult a konfliktusunk. Hetekkel ezelőtt sok vitánk volt, de túl vagyunk rajta. Boldog vagyok, hogy Claudia még ahhoz is hozzájárult, hogy óriásposzter jelenjen meg róla. Hogy melyiket választottuk? Azt, amelyiket az olvasók a legizgalmasabbnak tartottak: Nánási Pál torkosságot ábrázoló képét, amin Claudia tejjel locsolja magát.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását