2024. május 13. - Szervác, Imola

Benkő Dániel szexre oktatná a tiniket

Benkő Dániel töröltetné a műsora alatt futó 16-os karikát. A lantművész szerint műsora így magasztos missziót töltene be: szórakoztatva avatná be a kamaszokat a szex rejtelmeibe.
2009. október 28. szerda 15:49 - HírExtra
Mint az köztudott, hazánk legbotrányosabb lantművésze párját keresi, és teszi mindezt a nyilvánosság fényével övezve. A "Benkő feleséget keres!" első adása bővelkedett a fülledten erotikus jelenetekben. Ugyan az RTL Klub szerkesztői által a show-ból kivágott, korhatáros részek csak az interneten elérhetőek, olyan feleségjelöltet is láthattunk, aki azonnal ledobta magáról a középen kivágott tangabugyit, és tanúi lehettünk annak is, hogy mindössze párórás ismeretség után Benkő a hölgy szoknyája alatt matatott. A lantos mégis azt mondja: kár, hogy műsorát nem ajánlják a kamaszoknak.

– Nem értek egyet a korhatárba sorolással, így azzal sem, hogy 16-os karikát kaptam. Ugyanakkor tudom, hogy nem az én tisztem erről dönteni – mondta el a lantművész.

– Szexuális kultúránkban simán lehetne irányadó a műsorom, mivel nem bánt senkit. A gyerekeket teljes értékű felnőttként kezelem. Amelyikük matchboxot tologat otthon, azt úgy sem érdeklik a női test rejtett titkai. Ne legyünk prűdek, de az erkölcstelenség határait se súroljuk! – fogalmazta meg álláspontját Benkő.

– A tizenhat éves fiatalok pont a szexuálisan legfogékonyabb korszakban vannak, szinte minden gondolatuk az erotika körül forog, ezért nem szabadna eltiltani őket az információk begyűjtésétől. Valójában persze nem tudományos céllal készül a show, szórakoztatni szeretnék, hiszen én a derű mestere vagyok – jelentette ki a szabados életű zenész.

Benkővel ellentétben Molnár Tamás szexuálpszichológus úgy gondolja, hogy a show ebben a formában nem alkalmas arra, hogy kedvezően befolyásolja a tinédzserek szexuális kultúráját.

– Véleményem szerint nem megengedhető, hogy a műsor szereplője szoknyák alatt kutakodjon, feltérképezve a nők ágyékát. Konzervatív kultúránk ezt már nem bírja el. Egy ilyen, vagy ehhez hasonló műsor ténylegesen tudja befolyásolni a szexuális kultúránkat, de akkor nem ott kellene kezdeni, hogy egymás bugyijába nyúlkálnak. Fontos szerepe lenne a folytonosságnak, valamint a kapcsolat szónak – vélekedik a szakember.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását