2020. július 3. - Kornél, Soma

Mire készül Bon Jovi?

Világkörüli turnéra indul a Bon Jovi amerikai rockzenekar 2010 februárjában: terveik szerint két év leforgása alatt harminc országban 135 koncertet fognak adni.
2009. október 23. péntek 15:00 - HírExtra
A turné február 19-én indul Seattle-ben - jelentették be a zenészek csütörtökön. Májusban a zenekar többször is fellép New Jersey államban, Jon Bon Jovi énekes és Richie Samborra basszusgitáros szűkebb hazájában, az addigra elkészülő Meadowlands stadionban. Ez lesz az első koncert a New York Giants és a Jets futball-stadionjában.

Jon Bon Jovi a hírt ötezer rajongó előtt, az épülő stadion parkolójának területén tartott koncerten jelentette be. Az együttes hivatalos honlapján egyelőre csak az amerikai és a londoni állomások helyszínei és időpontjai olvashatók.

A Grammy-díjas zenekar 2008-as turnéjára, amelyen a Lost Highway című albumot mutatták be, több mint két millió rajongó volt kíváncsi, ez a zenészeknek 210 millió dolláros bevételt hozott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását