2024. május 19. - Ivó, Milán

Kósa: életszerűtlen az MDF-es koalícióról beszélni

Meglehetősen életszerűtlen még a koalíció lehetőségéről beszélni, mert jelen állás szerint a "botrányok övezte" MDF be sem jutna a Parlamentbe - közölte Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere szerda este az MTI-vel.
2009. október 22. csütörtök 06:32 - HírExtra
A Fidesz alelnöke ezt arra reagálva írta, hogy bocsánatkérésre szólította fel a nyíregyházi MDF, mert szerintük megalázta a nyíregyházi nőket, amikor pártja és az MDF lehetséges együttműködéséről azt mondta: "ez olyan, mintha egy nyíregyházi topmodell arról beszélne, hogy szívesen szóba állna Ronaldinhóval".

Mint Kósa Lajos megemlítette, az MDF viselkedését egy bizonyos bulvárszereplőhöz hasonlította egy korábbi újságírói kérdésre válaszolva, amely Herényi Károly MDF-es képviselő felvetését firtatta, miszerint az MDF szívesen lépne koalícióra a Fidesszel.
Debrecen polgármestere megállapította: Nagy Barnabás, az MDF nyíregyházi elnöke egy határozott névelőt egy határozatlanra cserélve éppen a lényegről maradt le. Az ominózus újságírói kérdésére ugyanis azt a választ adta: "ez olyan, mintha A (és nem egy!) nyíregyházi topmodell arról beszélne, hogy szívesen szóba állna Ronaldinhóval".

Állítása szerint ezzel Fogarasy Mariannra, a CKM korábbi, nyíregyházi születésű címlaplányára utalt, aki a Milan budapesti vendégszereplésekor a repülőtéren lefényképeztette magát a csapat sztárjával, David Beckhammel, majd a bulvársajtó a modell aktív közreműködésével elterjesztette, hogy valami történt kettejük között.

A hírt tényként közlő Daily Star című brit bulvárlap sajtópert vesztett ezen ügy kapcsán, és kártérítésre kötelezték. Mindezek után a hölgy közölte, hogy szívesen megismerkedne egy másik futballsztárral, Ronaldinhóval is - tette hozzá Kósa Lajos.

A közlemény utóiratában a polgármester azt írta: felesége nyíregyházi születésű, így az ő nevében is kikéri, hogy "valaki a nyíregyházi nőkre hivatkozva próbáljon egy önmagát egyre inkább lejárató politikai párt számára politikai tőkét kovácsolni".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását