2024. június 16. - Jusztin

A rendőrség nem tett semmit, az elvonók nem akarták fogadni, ezért simán túladagolta magát

A 16 éves Kate Walsh másfél éve volt heroinfüggő, de senki nem akarta megakadályozni a végzetét, ami be is következett. Sem az elvonók, sem a rendőrség nem tett semmit. Angliai életkép.
2009. október 22. csütörtök 13:19 - HírExtra
Kate testét öt nappal eltűnése után találták meg egy swindoni bordélynegyedben, kihűlve. A halál oka: túladagolás. Az eset furcsasága az, hogy az anyja mindenkinek szólt, akiknek csak lehetett, de senki nem tett semmit. Az elvonók azt mondták, hogy Kate túl idős a gyermekcsoporthoz, a felnőttekbe pedig még nem fér bele. A rendőrség pedig bár rendszerint hazahozta, de nem tett semmit a drogozás megakadályozására, pedig tudták hogy hol szoktak összegyűlni.

Kate életét kétszer mentették már ki az orvosok a kábítószer halálos öleléséből, de most erre esélyük sem volt. Viszont Kate halála arra legalább elegendő volt, hogy érdemi nyomozás induljon az ügyben - ha már ezt életében képtelenek voltak elkezdeni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását