2024. május 14. - Bonifác

Prostitúcióra kényszerítették a magyar kislányt

Elrablói által prostitúcióra kényszerített magyar kislányt szabadított ki Vicenzában az olasz rendőrség.
2009. október 17. szombat 19:15 - HírExtra
A vicenzai hatóságok beszámolója szerint a 14 éves kislányt Magyarországon rabolták el, s úgy kényszerítették fizetett szexre autós kliensekkel, hogy hamis okmányaiban 18 évesnek tüntették fel. A magyar lánynak azonban néhány napja sikerült telefonon felhívnia anyját, aki mindezt jelezte a magyar rendőrségnek, s a vicenzai rendőrség járőrszolgálata végül az Interpoltól kapott értesítést. A kislány annyit mondott el édesanyjának, hogy Vicenzában van, s egy nagy kék házban tartják, már hónapok óta prostitúcióra kényszerítik.

Az olasz rendőrök magyar kollégáiktól megkapták azt a telefonszámot, amelyről a leány anyját hívta, s Marco Peraro ügyész utasítására megfigyelés alá vették a mobilt. Hamarosan be is mérték a készüléket Treviso és Mestre között: a kislány megint az utcán "dolgozott". A rendőrök rátaláltak, behozták a kapitányságra és kihallgatták.

A magyar kislány - aki vasárnap tölti be a 15. életévét, s hamarosan újra találkozhat családjával - vallomása alapján beazonosították a vicenzai Creazzóban azt a villát ahol fogva tartották. A nyomozás még tart az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását