2024. április 30. - Katalin, Kitti

A szexis énekesnő nem akar a pasik agyára menni

Erdőhegyi Brigi elárulta, hogy inkább egyedül megy vásárolni, mert jobb, ha távol tartja magát ilyenkor a férfiaktól.
2009. október 8. csütörtök 18:29 - HírExtra
A szép énekesnőről, Erdőhegyi Brigiről nem tudunk túl sokat, azonkívül, hogy mennyire csinos. A szőkeség elárulta, hogy nem egy divatbolond, de mégis, már óvodás kora óta gyűjti a táskákat, s mindig mindenhol a legdrágább ruhák tetszenek meg neki. Ma már mégsem annyira költekező, mint régen, megtanulta a leckét.

„Volt egy olyan időszak, amikor jobban megtehettem, és el tudtam vetni a sulykot, de rájöttem, hogy azért nem érdemes, mert egy szezon alatt egyszerűen nem használja ki az ember. Előfordult már, hogy egy évben nem is tudtam felvenni a ruhát, amit megvettem és jövőre már ki is ment a divatból.” – osztotta meg gondolatait Erdőhegyi Brigi, aki azt is elárulta, hogy egyelőre a piacon vásárlás kimaradt az életéből.

Jobb nem kísérteni az ördögöt

Még 2004-ben ismerhettük meg az énekesőt. Szerinte az a legjobb, hogy egy nő vagy egyedül, vagy a barátnőivel megy vásárolni, mert egy férfinak ehhez nincsen türelme. Ráadásul nem is érdemes ezt erőltetni, nem szabad borzolni a kedélyeket. Hiszen ki az a férfi, aki el tudja viselni, hogy egyik üzletből ki, másikba be, s két óra elteltével még semmit sem vett az ember.

„Nekem is jobb, ha nem liheg valaki a nyakamon úgy, hogy közben türelmetlen. Annyi más dolog van, amivel a férfiakat idegesíteni tudjuk, hogy ezzel már nem érdemes őket sokkolni.” - magyarázta Brigi, aki bevallotta: néha a puszta jelenlétével is felidegesíti a pasikat.

Az énekesnő szerint nem érdemes megerőszakolni a természetet: tudomásul kell venni, hogy vannak olyan dolgok, amikben a férfiak és a nők különböznek. „Szembe kell nézni ezekkel az alaptörvényekkel, de azt gondolom, hogy azért igyekszik az ember nem fenntartani egy olyan helyzetet, ahol nem folyamatosan generálja ezeket a stresszforrásokat.” – tette még hozzá Erdőhegyi Brigi.
Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását