2024. június 17. - Laura, Alida

Ronaldo ellenünk már játszana

Cristiano Ronaldónak szépen gyógyul a bokasérülése, és arra számít, játszhat a portugál labdarúgó-válogatott magyarok elleni, szombat esti vb-selejtezőjén.
2009. október 6. kedd 12:35 - HírExtra
"Folyamatosan javul az állapotom, és bízom benne, hogy ott lehetek a pályán a 2010-es világbajnoki részvételünk szempontjából oly fontos lisszaboni csoportmeccsen" - nyilatkozta a keddi Marcában a Real Madrid portugál csatára, aki a Sevillával vívott és 2-1-re elveszített hétvégi bajnokin nem játszhatott a fővárosiaknál.

Ronaldo az Olympique Marseille elleni, múlt szerdai Bajnokok Ligája-csoporttalálkozón kapott akkora rúgást a bal lábára, hogy le kellett cserélni.

"Vannak olyan meghatározó jelentőségű mérkőzések, amelyeken muszáj nyerni, ilyen a magyarokkal szembeni hétvégi összecsapás is. Ezen úgy gondolom, feltétlenül ott a helyem. Ki akarunk jutni a jövő évi vb-re!" - jelentette ki a világ legjobb futballistái közé tartozó támadó, aki a spanyol hírügynökségnek adott interjúban külön kitért a szombati ellenfélre:

"Nem túl erős csapat a magyar, nem játssza jól meg a labdát, de futballistái fizikailag erősek. Hiszem, hogy Portugália - ha saját tudásszintjét hozza - nyerni fog, mert nyernie kell" - fogalmazott.

Portugália a Magyarország elleni meccsét követően szerdán Máltával vívja utolsó csoportselejtezőjét, s csak két győzelemmel marad esélye a vb-szereplésre.

Az 1. számú hatos állása a két záró játéknap előtt: 1. Dánia 18 pont, 2. Svédország 15, 3. Portugália 13 (10-5), 4. Magyarország (9-5), 5. Albánia 7, 6. Málta 1
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását