2024. március 29. - Auguszta

Október 12-én jön Jacko új száma

Michael Jackson új száma október 12-én lesz hallható először a rádiókban; a This Is It című dalt tartalmazó kétlemezes album két héttel később jelenik meg.
2009. szeptember 25. péntek 06:31 - HírExtra
A This Is It október 26-i világ- és október 27-i amerikai megjelenését a Jackson mozifilm október 28-i bemutatása elé időzítette a Sony. A kiadó londoni szóvivője ugyanakkor cáfolta azokat a korábbi híreket, melyek szerint a poszthumusz dal külön is megvásárolható lesz.

"Ez a dal csak még egyszer megerősíti, amit a világ már régóta tud, vagyis hogy Michael Isten legnagyobb ajándékainak egyike" - mondta John McClain, az album társproducere, a júniusban elhunyt Jackson hagyatékának egyik kezelője.

Halála idején az énekes ötven koncertből álló turnéra készült, a This Is It című filmet a próbák felvételeiből állították össze.

A szupersztár halála után megugrottak a lemezeladások is, így a filmből származó bevételekkel jócskán gyarapodhat az énekes 400 millió dollárra becsült, de adóságokkal terhelt hagyatéka.

A This Is It című album első lemezén Jackson legnagyobb slágerei és a This Is It című dal két változata lesz hallható, a dalhoz az énekes fivérei adták a háttér vokált. A második lemezen az énekes klasszikussá vált számainak eddig kiadatlan verziói, valamint egy vers kapott helyet. A vers a Planet Earth (Föld bolygó) címet viseli, és még soha nem mutatták be.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását