2024. június 16. - Jusztin

Botrányos beszólás! Bakáts alázza a Megasztárokat!

Botrányos hangnemben mondta el a véleményét Bakáts Tibor, a Megasztár egykori zsűritagja a zenés-énekes tehetségkutatókról. Mindenki megkapta a magáét!
2009. szeptember 25. péntek 10:49 - HírExtra
Eddig tudta/akarta Bakáts Tibor Settenkedő a magában tartani a véleményét.

Bakáts, a Megasztár első három sorozatában vállalta a zsűri fontos szerepét. Akkor még úgy gondolta, hogy jó ügyet szolgál, s fiatal tehetségeket indít el a zenei pálya rögös útján.

Mostanra azonban rájött, hogy „csupán egy egyszerű hentesmunkában vett részt”, amelynek befejeztével „egy sírgödörbe temették a sztárocskákat”, mindeközben persze „több bőrt is lenyúztak róluk”.

Ahogyan Bakáts mondja, a győzelemért semmi sem drága.

„Ezek a realityk, tehetségkutatók és talkshow-k csini kis hullákat gyártottak a nézettség oltárán. A tévék folyamatosan háborút vívnak a nézők kegyeiért. Egy sikersorozatot pár évre terveznek, de ezalatt tökéletesen kifacsarják áldozatukat” – írta Bakáts az Elle magazin hasábjain.

„Hol van már Oláh Ibolya (takarítónő), és ki kíváncsi Rúzsa Magdira (pásztorlány) vagy Gál Csaba Boogiera (bróker)? Mentségemre legyen mondva, fogalmam sem volt, a kiválasztás után mi a gyalázat történik velük. Többnyire semmi, pár év alatt elégnek a haknik során. (...) Ha a tévé nem igazolja vissza létezésedet, akkor már nem is vagy többé, a megmaradt porhüvelyeddel bajlódj el magad” – fröcsögött cikkében a kritikus.

Bakáts azt is hozzátette: ma már senkit nem biztatna arra, hogy akár szereplőként, akár zsűritagként szerepet vállaljon a Megasztárhoz hasonló műsorokban.

A legszomorúbb ebben, hogy mindezt egy olyan közismert, sokat látott, minden hájjal megkent médiaszereplő mondja el, akitől ez a látványos felháborodás, meghökkenés a legkevésbé sem hihető. Bakátsnak ugyanis tudnia kellett, mi történik, hiszen ezek a műsorok nem előzmény nélküliek, licenszek, melyeket már a világ számos táján kipróbáltak, ugyanilyen végeredménnyel. Egy Bakáts ne legyen naiv.

Amúgy meg különösen szagos, hogy addig egy hanggal sem ágált a műsor utóéletét illetően, amíg igencsak vastagon megfizették azért, hogy okoskodjon zsűriként. Most, hogy már nem kell zsűrinek, hirtelen kikel magából és fröcsög. Az a véleményünk, hogy Bakáts és a Megasztár producerei megérdemlik egymást.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását